Reducere cu 50% a prețului final la energie electrică și gaze pentru locuitorii din Zlatna, Anunț din partea administrației locale

Primăria orașului Zlatna, anunță cetățenii cu domiciliul pe raza Unității Administrativ Teritoriale – Oraș Zlatna, că beneficiază de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice/gazelor naturale aferent contractului de furnizare încheiat.

Cetățenii care beneficiază de facilitățile menționate, în nume propriu sau, după caz, al familiei pe care o reprezintă, vor depune o cerere la primărie, prin care solicită acordarea facilităților ce li se cuvin. Cererea va fi insoțită de următoarele acte doveditoare:

          1. Documentul de atestare a domiciliului stabil (buletinul/cartea de identitate)

           2. Declarație pe propria răspundere, sancționabilă conform legii, pentru declarații false cu privire la îndeplinirea condițiilor pentru acordarea facilităților.

          3. Copia ultimei facturi emise de furnizor gaz/energie electrica (în scopul identificării furnizorului)

Cererea însoțită de documentele enumerate la punctele 1,2 și 3 se pot depune până în data de 15 august 2022 sau după dobândirea dreptului de a beneficia de această facilitate.

Cererile se depun la Direcția de Asistență Socială, Zlatna, str. Petru Dobra, nr. 11 sau pe adresa de mail iuscogeorgeta@yahoo.com

Nu beneficiază de aceste reduceri persoanele fizice care nu și-au achitat facturile scadente la termen.

Cererea și declarația pe propria răspundere se pot descărca AICI

Despre Redacția ProAlba 30147 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*