Radu Roncea: Experimentul Romania va fi oprit pe 9 decembrie

Romania anilor 2012 este un bolnav caruia nu numai ca nu i se acorda medicamentatie dar mai mult este trimis zilnic in ocna pentru a-si castiga supravietuirea. La ora actuala, Romania are nevoie nu doar de medicamente, legi care sa-i sustina normalitatea, dar si de un doftor care sa stie cauza cancerului pe care il traim . Multi  asa zisi vrajitori-politiceni- pe care i-am avut in ultimii ani au marsat pe eliminarea efectelor bolii in loc a marsa pe eliminarea cauzelor. In Romania legea e stramba iar noi romanii suntem obisnuiti sa mergem drept. Actuala lege, in loc sa normalizeze, provoaca doar infractiuni  si monotonie.

Hectarul de pasune e subventionat cu 300 de euro in timp ce hectarul cultivat e subventionat cu doar 100. Cu alte cuvinte statul incurajeaza  necultivarea ogoarelor. Multi reprezentanti ai statului vorbesc de investitori strategici, de necesitatea infiintarii  locurilor de munca dar niciunul nu are viziunea crearii acestor locuri de munca direct de catre stat. Doftorii pe care-i avem ne otravesc sistematic de 23 de ani. Aceasta situatie ofera copiilor nostril…zero viitor. Experimentul Romania va fi oprit pe 9 decembrie. Optiunea mea de a intra in politica e una simpla si motivata de faptul ca am 4 copii. Insanatosirea Romaniei se face prin eliminarea cauzelor bolii si nicidecum prin eliminarea efectelor. Legea in Romania trebuie simplificata. Ca orice bolnav si Romania are nevoie de odihna de relaxare fiscala!

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. Mda…usor de zis , asa graia si Ponta inainte sa dea fata cu FMI-ul , apoi a lins si el papucul’.Cum puteti dumneavoastra sa faceti promisiuni fara acoperire ,in speta relaxare fiscala , cand Romania are de platit creditorilor internationali in 2013-2014 peste treisprezece miliarde de euro ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*