Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD: Ministerul Sănătății ia măsuri pentru asigurarea medicamentelor necesare tratamentului gripei

Ministrul PSD al Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a luat din timp măsuri și continuă să acționeze pentru a asigura în farmacii antiviralele necesare pentru tratarea gripei.

De asemenea, ministrul social-democrat continuă să poarte discuții cu producătorii și distribuitorii de medicamente pentru suplimentarea stocurilor.

La finalul anului trecut, dr. Rafila a dat dispoziții pentru suspendarea temporară a exporturilor de medicamente specifice și a pus la dispoziția cetățenilor o listă cu medicamentele alternative care pot fi folosite.

De asemenea, odată cu reînceperea școlii, ministrul Sănătății a luat toate măsurile pentru prevenirea îmbolnăvirii elevilor și profesorilor, fără ca școlile să fie închise și fără a reveni la restricțiile din timpul pandemiei.

Cetățenii sunt considerați parteneri ai autorităților și se mizează pe responsabilitatea părinților de a nu veni cu copiii la școală dacă aceștia prezintă simptome.

Totodată, s-a dispus triajul în școli, atât pentru elevi, cât și pentru profesori și au fost puse la dispoziții recomandări pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

Deputat, Radu Marcel Tuhuț

Despre Redacția ProAlba 32750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*