Radu Cristian (PSD): Implementarea proiectelor de investiții din Sebeș este prioritatea noastră! Întâlnire constructivă la Ministerul Dezvoltării

În cadrul unei întâlniri constructive cu secretarul de stat Alexandru Stoica din Ministerul Dezvoltării și europarlamentarul Victor Negrescu, am analizat proiectele finanțate prin programele guvernamentale destinate municipiului Sebeș și susținute de PSD.

Una dintre provocările este legată de întârzierile în implementarea unor investiții din cauza lipsei de implicare a conducerii PNL a primăriei Sebeș, cum ar fi introducerea canalizării menajere în Răhău. De asemenea, am discutat despre reconstrucția stației de epurare din aceeași localitate, care a suferit deteriorări semnificative din cauza alunecării de teren de anul trecut. Banii guvernamentali alocați pentru aceste proiecte sunt esențiali pentru comunitate și este imperativ să găsim soluții pentru a nu pierde niciun leu din aceste finanțări.

Am analizat lucrările și investițiile susținute de PSD și finalizate, precum: reabilitarea școlii gimnaziale din Răhău, transformarea clădirii centralei termice și depozitului de cărbune într-o creșă și grădiniță la Valea Frumoasei, precum și modernizarea străzilor Tineretului, Arini și Zăvoi.

De asemenea, am discutat despre progresul lucrărilor în curs de implementare, cum ar fi modernizarea străzilor Crângului, Depozitelor, Oituz, Doinei, Moților, Alunului și o porțiune din strada Cloșca. Am evidențiat importanța pe care trebuie să o acordăm dezvoltării locale și necesitatea implementării acestor proiecte pentru bunăstarea comunității. Ne concentrăm pe finalizarea investițiilor și începerea altora noi pentru a aduce beneficii reale comunității din Sebeș.

Consilier local, Radu Cristian,

Candidat PSD la primăria municipiului Sebeș

Despre Redacția ProAlba 37569 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*