Psiho Kit aduce psihologia în cafenele! Atelierele sunt dedicate adolescenților, tinerilor și adulților din județul Alba

Proiectul Psiho Coffee a luat naștere, în septembrie 2022, din dorința a șase psihologi, de a aduce psihologia mai aproape de oameni. Acesta a început prin crearea unor pagini pe rețelele de socializare, pe care au fost publicate materiale de psiho-educație pe diverse teme, citate zilnice și povești terapeutice, pe înțelesul tuturor.

Din februarie 2023, psihologii din cadrul Asociației Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc (PSIHO KIT) susțin ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală în cafenele, prima dintre acestea fiind 5 to go. Atelierele sunt dedicate adolescenților, tinerilor și adulților din județul Alba, iar scopul acestora este implicarea în activități ce sporesc creativitatea, facilitează procesul de autocunoaștere și accesare a resurselor interioare prin intermediul tehnicilor de psihodramă clasică.

„Facilitarea accesului la cunoașterea psihologică este o provocare pentru întreaga echipă. Am ales să depășim granițele cabinetului de psihologie și să creăm experiențe de autocunoaștere cât mai aproape de oameni. Consider că locul psihologului este în mijlocul oamenilor, iar accesul la cunoștințele de psihologie este necesar a fi disponibil tuturor”, a spus Popescu Ioan-Valentin, coordonatorul proiectului Psiho Coffee, psiholog și psihoterapeut în cadrul asociației.

Atelierele sunt oferite gratuit, în limita locurilor disponibile, în fiecare marți, de la ora 19:00, în cafeneaua „Împreună – joacă și savoare”, strada Plevnei, nr.5, Alba Iulia.

Pentru mai multe informații, ne găsiți pe pagina de Facebook a asociației https://www.facebook.com/psihokit.acdpccr.

Vă așteptăm la o cafea psihologică!

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*