PSD Alba: În sesiunea parlamentară extraordinară, Puterea i-a ignorat pe români!

 În cadrul sesiunii parlamentare extraordinare, care a avut loc luni, USL nu a făcut decât să afirme de la tribuna Parlamentului, ceea ce oamenii susţin în stradă: demisia actualului guvern, renunţarea la comasarea alegerilor si organizarea de alegeri libere. Românii care protestează în stradă de aproape două săptămâni şi nu numai ei au spus foarte clar ceea ce îşi doresc. Prin urmare, orice politician responsabil ar trebui să ţină cont de nevoile şi revendicările oamenilor.

Nu susţinem înlocuirea guvernului Boc cu un guvern al USL. Dorim alegeri anticipate, pentru ca oamenii să decidă cine îi va conduce. Un lucru este clar: românii nu mai vor să fie conduşi de Traian Băsescu şi de Guvernul Boc. Oamenii vor alt guvern, format din profesionişti. Şi mai vor alegeri prin care să decidă singuri direcţia ţării.

USL Alba consideră că în acest moment, România are o guvernare nelegitimă, care se încăpăţânează să rămână la putere împotriva voinţei românilor.

Coaliţia de guvernare PDL-UDMR-UNPR a demonstrat luni că este total ruptă de realitate şi că nu îi pasă de populaţie, ci doar de propriile afaceri. Noi, cei din USL Alba am înţeles că actuala putere nu îşi doreşte dialogul, ci doar vorbeşte despre el şi că nu vrea să guverneze în numele şi în interesul populaţiei, ci doar se lansează alte minciuni ca să-i mai amăgească încă o dată pe români. Oare pentru a câta oară? Nu înţeleg că oamenii au ajuns la
capătul răbdării, că aşa nu se mai poate, că ţara are nevoie de o schimbare!
Din păcate, după modul în care reacţionează, actuala putere demonstrează că nu a înţeles nimic din ceea ce se întâmplă în stradă şi în societatea românească. PDL se agaţă cu disperare de putere şi ignoră vocea poporului, uitând că votul românilor i-a adus la conducerea ţării.

aracerпрограммы для взлома паролей бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38063 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Sper ca am inteles bine toata cacelmaua asta politica..dupa ce am citit si m-am documentat asupra politicii romanesti de-a lungul timpului, am ajuns la concluzia ca multe minciuni spuse sau adevaruri ascunse pana acum, in scurt timp vor iesi la iveala, desi multe s-au povestit(revolutie, mineriade, exilul regelui, santaje, acte de coruptie, datoria Romaniei fata/catre Europa, proiectul Rosia Montana, banci falimentate, valori cumparate, structuri politice, decizii judecatoresti, decizii constitutionale si anticonstitutionale, perdele politice, petarde politice, campanii electorale, urne electorale si voturi falsificate, flote maritime, transporturi de export: pe mare, cale ferata, vezi containerele/marfarele, vami de decor, taxe si impozite supraevaluate, investitori speriati, amenintati si alungati, exemplele pot continua…toate acestea le-au facut impreuna toate partidele aflate la putere(e ca jocul acela din copilarie, in care stau 2 grupuri de copii fata in fata si striga:Tara, tara, vrem ostasi…pe urma cei mai puternici isi inregimenteaza pe cel mai puternic adversar..si jocul continua pana cand ramane doar un singur adversar, cel mai slab, cel care nu poate face absolut nimic , deoarece s-a constituit grupul celor tari, Grupul care dicteaza sau Grupul Totalitar care se bate cu pumnii in piept ca el a castigat datorita faptului ca ei au fost si sunt „mai tari”),,ideea e ca politica este intruchiparea jocurilor de strategie si adversitate din copilarie(intotdeauna este unul care vine la tine si iti propune ceva nou, un alt joc, o alta joaca)…asadar revin asupra textului formulat mai sus, mai bine zis, asupra evenimentului de culise-„politica romaneasca”,tinde sa copieze modeluri occidentale, cu doar 2 partide majoritare in opozitie(vezi cazul: pdl-usl, cu litere mici), eliminand orice alt oponent(vezi cazul”Pntcd”, urmeaza udmr si alianta Voiculescu),,dar cu e mai ingustat peisajul politic, cu atat e mai usor de manipulat, influentat si coruptibila, opinia publica, pentru ca acei candidati care vor fi „scosi in fata”trebuie sa fie votati sau alesi, in lipsa de alte alternative(tocmai asta e cea mai mare problema a tuturor romanilor: ca nu avem o baza de vot foarte buna, ca nu ni se da o sansa, pentru a face cea mai buna alegere),,e prea multa „agitatie politica”, ce distruge tot ceea ce inconjoara acest cerc vicios, care se numeste „politica romaneasca”, sunt prea multe promisiuni care pe unii ii afecteaza intr-un fel sau altul(aici ma refer la intelectuali)sau pe altii deloc(politicienii fara caracter, fara modestie, fara mama, fara tata si oamenii din popor, in procent de 50-55%, care nu au puterea sau discernamantul sa decida ceea ce este mai bun, mai util si mai corect pentru tara),,,cu acestea inchei aici comentariul meu vis a vis de „viata politica romaneasca” sau „fratia vietii politice” sau „puterile statului” sau „influente capitaliste intr-un stat totalitar”.

  2. Adevarata problema aRomaniei consta in faptul ca totul se ia la misto, chiar si valorile/intelectualii, sunt prea multe povesti si prea putine fapte..un lucru in plus, dar pe minus la inventarul de valori morale e ca am pierdut busola care constientiza la luarea de decizii, puterea de sacrificiu si lupta contra moravurilor imorale..am pierdut demnitatea si am peticit mentalitatea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*