Proiectul „Florile Cetății” s-a încheiat cu succes. Peste 1400 de preșcolari și școlari din Alba Iulia și Sebeș implicați în proiect

florile cetatii 4Joi, 9 aprilie 2015, începând cu ora 16:00, în Piața Cetății din Alba Iulia s-a desfășurat Târgul de Flori, târg ce a reprezentat finalul din acest an al proiectului „Florile Cetății”, proiect inițiat de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Alba și cu Asociația „Micul Prinț”.

În acest proiect au fost implicați peste 1400 de preșcolari și școlari din învățământul primar din 14 unități din Alba Iulia și Sebeș. Scopul a fost ca o dată în plus, cei mai mici să fie sensibilizati la tot ce înseamnă natură, mediul înconjurător și grija pentru acesta.

La târgul organizat, micii grădinari au avut ocazia să valorifice florile de care au avut grijă aproape două luni, iar cei mai mulți dintre participanți – îndrumători și copii – și-au manifestat dorința de a mai participa și în viitor la proiectele organizate de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*