Primăria Almașu Mare va fi „atacată” de Beca Alin Florin, candidatul Mișcării Populare. „În acest moment mă bat de la egal la egal cu candidatul PNL”

sa 01Într-un material anterior, vorbeam despre unul din ultimii, dar nu cei din urmă, candidați prezentați de Mișcarea Populară Alba pentru alegerile locale din acest an. Este vorba de Cristea Viorel Cristian, un tânăr fermier de 26 de ani. Despre acesta puteți citi mai multe AICI. În cadrul aceleași conferințe în care a fost prezentat candidatul Cristea, Clement Negruț, președintele MP Alba, a prezentat și candidatul pentru fotoliul de primar din comuna Almașu Mare.

Cel „aruncat în luptă” este Beca Alin Florin. Este căsătorit și are trei copii. Deși născut în Cugir, Beca locuiește de peste 25 de ani în Almașu Mare. Acesta lucrează de peste 20 de ani în administrația publică ca agent agricol. A absolvit post-liceala de medicină veterinară la facultatea din Cluj-Napoca.

Cu toate că acum 3 luni de zile, candidatul din partea Mișcării Populare, pentru Almașu Mare, a fost tânărul Rof Marius, între timp s-a ajuns la o situație în care s-a pregătit o strategie, cei doi făcând, în urma unei înțelegeri, schimb de locuri. Așadar, Beca Alin Florin va fi cel ce va intra în „ringul de luptă”.

„Candidez deoarece știu problemele cu care se confruntă cetățenii din Almașu Mare, iar împreună cu ei putem schimba în bine traiul de zi cu zi (…) În acest moment mă bat de la egal la egal cu candidatul PNL”, a spus Beca Alin.

„Suntem un partid serios și avem candidați”, spune Negruț.

Despre Redacția ProAlba 31301 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

 1. consider ca pt a obtine postul pt care vrei sa candidezi nu trebuie sa te lupti cu nimeni ci sa faci cv pt comuna care o
  reprezinti
  interesati nu sunteti numai in momentu cind vedeti ca se expira mandatu pt a obtine altu

  promisiuni dar fapte nu daca pt perioada citi ati fost in
  primarie nati finalizat 1 km de asfalt motivind ca drumu apartine de drumuri nationale
  atit timp cit taxele si impozetele le ia primaria nu stiu dc nu se poate
  va multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*