Prestațiile fotbaliștilor din Alba, în ultima etapă, la echipele de club din Liga I, Liga II și prima Ligă din Ungaria

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a evoluat până pe finalul partidei în MTK Budapesta – Kisvarda. MTK Budapesta a remizat, sâmbătă, scor 0-0, contra Kisvarda, acasă, în etapa 25 din prima ligă maghiară. Albaiulianul Gicu Grozav a început ca titular pentru MTK Budapesta și a primit un cartonaș galben în minutul 55, iar în minutul 75 a fost modificat. Un meci în care au evoluat și alți doi români, dar la Kisvarda, Claudiu Bumba și Andrei Peteleu. După 25 de etape, MTK Budapesta este pe ultima poziție, cu 25 de puncte, dar la doar 3 lungimi de evitarea retrogradării.

Fotbalistul albaiulian Nicolae Carnat, introdus în repriza a doua în Academica Clinceni – Rapid București. Rapid București a câștigat, sâmbătă, scor 1-0, contra Academica Clinceni, în deplasare, în etapa a doua din play-out-ul Ligii I. Pentru rapidiști, Albaiulianul Nicolae Carnat a fost introdus în minutul 57. Meci decis după golul lui Romario Moise din minutul 67. După primele două etape, Rapid București se află pe locul 2, care duce la barajul pentru Conference League, cu 26 de puncte, la 3 lungimi de FC Botoșani.

Fotbalistul teiușean Vlad Domsa a evoluat o repriză în Gaz Metan Mediaș – U Craiova 1948. Gaz Metan Mediaș a pierdut, sâmbătă, scor 0-2, contra U Craiova 1948, acasă, în etapa a doua din play-out-ului Ligii I. Pentru medieșeni, teiușeanul Vlad Domsa a evoluat prima repriză, în timp ce aiudeanul Raul Șteau a fost rezervă neutilizată.Surprinzător, Gaz Metan Mediaș a rezistat timp de 40 de minute, dar Juan Bauza a marcat pentru craioveni, iar Andrea Compagno a decis meciul cu golul din minutul 81. Chiar dacă au trecut doar două etape din play-out, Gaz Metan este aproape retrogradată, având -1 punct.

Fotbalistul albaiulian Florin Ilie, integralist în derby-ul play-off-ului Ligii a II-a. „U” Cluj a remizat, sâmbătă, scor 0-0, contra Petrolul Ploiești, în deplasare, în prima etapă din play-off-ului Ligii a II-a. Albaiulianul Florin Ilie a fost integralist pentru „U” Cluj,  în minutul 73 primind un cartonaș galben. După prima etapă din play-off, clujenii se află pe locul 2, care promovează direct, cu 43 de puncte, cu 2 lungimi peste FC Hermannstadt, în timp ce ploieștenii se află pe prima poziție, cu 50 de puncte.

Ciprian Samuel Zidaru

 

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*