Premieră în Alba Iulia. Exclusiv Auto lansează programarea online pentru departamentul service

Compania Exclusiv Auto, reprezentanța Skoda și Volkswagen Autovehicule Comerciale  din Alba Iulia, vine în întimpinarea clienților cu un nou proiect, implementat cu succes, cel al programatorului online. Astfel, clienții își pot face programările și după ora 17.00 sau în zilele de sărbătoare ori weekend-uri.  

rrem_vivid

“Suntem mereu orientați către nevoile clientului și suntem primii conectați la mediul digital în domeniul auto. Astfel, reușim să le oferim clienților noștri un programator care, pe lângă funcția principală de programare după ora 17.00 sau în weekend-uri,  îți oferă și funcții de reminder, mobilitate sau costuri pentru reparațiile care trebuie efectuate. Este o aplicație web foarte simplă, prin care clientul își definește mașina în sistem, ulterior  își alege data și ora la care dorește să se prezinte cu autoturismul la service și allege reparațiile pe care dorește să le efectueze.”, a declarat, pentru ProAlba, directorul executiv Iulian Bunea.

Pentru a accesa programatorul  accesați link-ul disponibil :

Link- programator online https://sbo.porscheinformatik.com/ro/RO/10189/STD/bookingOnceStart

Pentru alte detalii, ne găsiți la showroom-ul nostrum, situat pe str.Al.I.Cuza, nr.40, în Alba Iulia sau la numărul de telefon 0258 812 581 . Suntem prezenți și online https://www.exclusivauto-enb.ro sau pe pagina de Facebook:  Exclusiv Auto  – Dealer Skoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35931 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*