Prefectura Alba afirma ca protestele initiate pe internet trebuie autorizate

Reprezentantii Prefecturii Alba fac un apel catre cei care convoaca cetatenii la manifestari publice in judet prin intermediul retelelor de socializare sa isi asume aceste actiuni si sa realizeze demersurile legale de autorizare. In comunicatul remis presei se spune ca ‘’aceste persoane, a căror identitate este cunoscută, întrunesc elementele de iniţiere/organizare a unei manifestări publice neautorizate şi vor fi sancţionate ca atare’’. Cei de la Prefectura Alba au mai tinut sa precizeze faptul ca reafirma dreptul liber al celor care doresc să manifesteze public cu conditia ca acest lucru sa fie facut in conditiile legii.

сайтапрограмма взлома паролей вай фай для андроид

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

 1. Sint total de acord cu urmatoarele precizari:
  1.-daca mitingurile sint convocate pe facebook, autorizatiile sa fie date tot pe facebook
  2.-neobtinerea autorizatiei pe facebook sa fie sanctionata cu dislike pe facebook. Dislike-ul sa fie dat de catre prefect cu conditia ca acesta sa poata pronunta „dislaic” cu accentul corect.Nu se cere proba scrisa.
  3.-amenda pentru miting neautorizat de facebook sa fie platita in cont demo de plati de amenzi.Tot pe facebook
  4.-PDL-istii din judet (primar,prefect, presedinte CJ, deputati senatori) sa faca o baie de multime pe facebook…….

 2. Da’ ce, acum vor sa conduca tara dupa ce se intampla pe facebook? Si-au dat seama ce arma detin oamenii, o lume necontrolata, in care multi cred ca facebook e folosit pentru poze din vacante si pentru agatat pitipoance…

  • Stai linistit(a) ca daca va trece in 24 Ianuarie proiectul de lege S.O.P.A. (Stop Online Piracy Act) de Senatul American or sa poata controla ce-si doresc ei. Si da… si-au dat seama de „armele” de care vorbesti si in viitor sub diferite pretexte (gen terorism informatic, piraterie, pornografie infantila si alte povesti de adormit copii) vor limita din ce in ce mai mult accesul la internetul pe care actualmente il consideram liber.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*