Prefectul de Alba isi doreste organizare ireprosabila si echidistanta in procesul electoral

Organizarea alegerilor locale în mod echidistant şi ireproşabil este prioritatea majoră a Instituţiei Prefectului Judeţul Alba în perioada imediat următoare.

În acest sens, au fost demarate  şi  sunt in plin proces de desfăşurare   acţiuni, care se înscriu în graficul calendarului pentru realizarea activităţilor privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din  anul 2012.

 Informăm cetăţenii că  buletinele de vot aferente judeţului Alba, în număr de 1.411.640  au fost tipărite în întregime sub pază militară şi supravegherea reprezentanţilor prefectului, au fost transportate cu mijloace adecvate şi depozitate în cea mai deplină siguranţă la sediul Instituţiei Prefectului.

Instituţia Prefectului va  colabora cu  instituţiile abilitate pentru  asigurarea ordinii şi liniştei publice. Vor fi constituite echipe care să conlucreze în toate localităţile judeţului pentru verificarea secţiilor de vot  şi a evitării  incidentelor electorale.

„Orice  nerespectare a prevederilor legale, a  ordinei şi disciplinei din secţiile de votare va fi sancţionată cu promptitudine. Personalul instruit , participant în desfăşurarea alegerilor este obligat să-şi facă pe deplin datoria, astfel încât alegerile din  10 iunie a.c. să se desfăşoare fluent, fără nici cele mai mici incidente. Niciun partid politic nu are voie să intervină în afara legii, în buna desfăşurare a alegerilor, atât în pregătirea lor, cât şi în ziua destinată votării. Nutrim convingerea că atât pregătirea alegerilor, cât şi desfăşurarea lor vor decurge în deplină ordine şi cu respectarea legilor şi normelor în vigoare.” precizează prefectul judeţului Alba, domnul Dan Coriolan Simedru.

продвижение сайтавзломать вконтакте бесплатно онлайн

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*