Povestea targului de nunti „Orasul Mirilor” din Alba Mall se rescrie pentru a patra oara prin editia anului 2012

Click AICI pentru a intra pe site-ul Târgului de Nunți ”Orașul Mirilor” de la Alba Mall

In acest an targul de nunti „Orasul Mirilor” isi va deschide portile in perioada 17-19 februarie 2012. Ca si pana acum, targul de nunti “Orasul Mirilor” se va desfasura in locatia organizatorilor si anume in incinta Alba Mall. Alba Mall gazduieste la fiecare editie un adevarat spectacol dedicat nuntilor, actorii principali fiind firme din toate colturile tarii cat si din Alba Iulia, care prezinta cele mai frumoase si inedite oferte pentru viitorii miri. Putem spune cu siguranta ca targul „Orasul Mirilor” se afla printre cele mai importante targuri de nunti din zona noastra, atat din punctul de vedere al numarului de expozanti cat si al importantei brandurilor prezente.

Punctul culminant al fiecarei editii „Orasul Mirilor – Alba Mall” este parada rochiilor de mireasa. Acesta este un moment unic si asteptat de toti vizitatorii fiind caracterizat de inventivitate si rafinament.

De asemenea a devenit o traditie, ca in fiecare an, Alba Mall impreuna cu firmele de specialitate participante la targ, sa multumeasca celor care au trecut pragul targului cu torturi delicioase, de dimensiuni enorme, gata sa satifaca toti pofticiosii.

Ceea ce “Orasul Mirilor- Alba Mall” are de oferit in plus fata de majoritatea targurilor din tara, este in primul rand, faptul ca se afla printre putinele targuri in domeniu care nu solicita taxa de intrare, tocmai din respect si din dorinta de a fi alaturi de clientii Alba Mall intr-una din cele mai importante momente din viata, si anume nunta! Tot pentru ei, Alba Mall organizeaza intodeauna programe deosebite cum ar fi : concerte, demonstratii de dans, demonstratii de machiaj sau coafura, precum si alte momente speciale si inedite pentru marele eveniment.

Astfel, Alba Mall redevine centrul atenției pentru toți mirii anului 2012!  Cel mai mare targ de nuni din judet găzduieste peste 40 de expozanți din toate colturile tării, cu oferte speciale pe întreaga perioadă a târgului. Rochii de mireasă si costume pentru miri, decoratiuni, foto/video, locatii de nunti, sonorizări, invitatii, cofetării, saloane de înfrumusetare, bijuterii, artificii, limuzine, etc, totul într-un singur loc pentru ca toti cei interesati să-si poata planifica nunta mult visată.

Programul Targului este:

vineri, 17.02.2012 orele 14:00 – 21:00

sambata, 18.02.2012 orele 10:00 – 21:00

duminica, 19.02.2012 orele 10:00 – 20:00

продвижение сеокак взломать вконтакте бесплатно

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*