Potor: Inginerul Mircea Gheorghe Hava incurca procentele electorale cu procentele primite spaga

Ultimele sondaje de opinie și analizele politice confirmă încrederea de care se bucură Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia. În momentul de față Călin Potor este cotat cu 42 la sută din voturi și are prima șansă la Primăria Alba Iulia. Site-ul econtext.ro a publicat recent o analiză care  reunește ultimele sondaje de opinie efectuate de institute specializate, dar și de publicațiile locale. Potrivit acestora Călin Potor se situează pe prima poziție și este considerat câștigătorul alegerilor din 10 iunie 2012. Analiza econtext.ro a luat în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii și Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociația pentru Transparență și Libertate de Expresie și multe publicații locale. Rezultatul confirmă declarațiile noastre. Călin Potor conduce în preferințele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste șapte procente în fața actualului primar al municipiului.

Disperat că va pierde alegerile edilul din Alba Iulia, inginerul Mircea Gheorghe Hava, a lansat pe piață un sondaj care îl creditează cu …30 de procente în fața lui Călin Potor. Nu vrem să fim malițioși, dar avem impresia că a confundat aceste procente. Se gândea probabil la procentul pe care îl primește ca șpagă pentru lucrările date firmelor de partid sau firmelor prietene și nu la sondajele electorale. Pentru că dacă ar fi fost curios ar fi văzut că toate sondajele îl dau ca mare perdant la alegerile din 10 iunie. Știm că este frustrant pentru el să piardă ”cașcavalul” cu care s-a obișnuit de 20 de ani, dar va fi nevoit să plece din primărie și să lase locul celor care vor să muncească pentru binele comunității.

Albaiulienii vor schimbare. Vor să fie conduși de un om cinstit, serios, preocupat de soarta celor mulți și nu de propriile interese. Oamenii vor vota un om cu viziune, care vine cu propuneri concrete ce vor duce la dezvoltarea economică a municipiului Alba Iulia. În ultimele zile candidatul USL Călin Potor s-a întâlnit cu sute de pensionari, cărora le-a ascultat doleanțele. Sunt oameni care merită respect din partea noastră a tuturor și apreciere pentru munca pe care au depus-o de-a lungul vieții lor. De asemenea Călin Potor a discutat cu peste trei mii de angajați ai unor firme private din municipiu. Albaiulieni care muncesc din greu pentru a-și întreține familiile și care merită condiții de viață decente, într-un oraș european. Merită spații verzi, parcuri și locuri de joacă pentru copii, o piață agroalimentară modernă, drumuri asfaltate și utilități. Dar mai presus de toate albaiulienii merită și trebuie să fie tratați cu respect. Să vadă că administrația, care le cere în fiecare an bani pentru taxe și impozite, îi ascultă și ține cont de părerile și dorințele lor.

Călin Potor ar fi vrut să discute cu mai mulți angajați, dar sute de firme din Alba Iulia s-au închis datorită măsurilor economice eronate luate de fosta guvernare. Călin Potor le-a spus cetățenilor ce vrea să facă pentru ei: locuri de muncă, investiții, locuințe ieftine pentru tineri, izolarea termică a locuințelor, servicii medicale performante, educație modernă. Agenda lui Călin Potor este de fapt agenda albaiulienilor, pentru că acesta este rolul primarului de a face ca celor care l-au ales să le fie mai bine. Echipa USL este singura soluție la dezastrul promovat de actuala conducere a primăriei. În 10 iunie cetățenii vor vota pentru Alba Iulia, familia noastră a tuturor.

CĂLIN POTOR,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

aracer.mobiвзломать контакт онлайн бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38047 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*