Potor: caderea Guvernului e victoria albaiulienilor

Căderea Guvernului Ungureanu prin adoptarea moțiunii de cenzură inițiate de către USL este victoria tuturor românilor.

Parlamentarii de Alba ai USL, Teodor Atanasiu, Călin Potor și Radu Coclici  și-au făcut datoria față de cetățenii care i-au trimis în parlament și au votat pentru căderea guvernului. În acest timp senatorii și deputații puterii s-au dat răniți și s-au ascuns de camerele de luat vederi, în dispreț total față de poporul român și de cetățenii acestui județ. Și au refuzat să voteze, legitimând prin acest refuz un guvern marionetă, condus din umbră de Traian Băsescu.

Noi deputații USL Alba am respectat dorința locuitorilor din județ și am dat vot de blam unei puteri care acționează constant împotriva românilor. O putere care a știut doar să taie salarii și pensii, să dea bani clientelei de partid și să adâncească România într-o criză fără precedent. PD-L a dovedit că nu e capabil să guverneze și că nu are soluții la problemele societății românești.

În continuare USL își asumă rolul de a guverna pentru că USL are soluții reale, viabile pentru scoaterea din criză a țării noastre.

Căderea guvernului este victoria noastră, a tuturor românilor. Este victoria albaiulienilor cărora li s-a tăiat salariile, a pensionarilor cărora statul român le-a furat banii, a celor împovărați de taxe și impozite.

CĂLIN POTOR,

Deputat USL de Alba

topodinскачать взлом вконтакте

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Eu unul, când am revenit din depărtări, mi-am spus de mai multe ori, că mai rău de așa nu se poate. Și, de fiecare dată, nu a fost așa și o mare durere s-a revărsat peste noi. Apoi, de fiecare dată, au revenit speranțele. Cred că, de la evenimentele din decembrie 1989, niciodată nu au fost așa de mulți români, care să se fi bucurat de o cădere politică și să spere în revenirea la vremurile bune, ca cele ce au înmugurit în perioada PNL – Tăriceanu. Sunau telefoanele într-o veselie. Apoi … .
    Vremurile sunt foarte dificile. Constat că la nivel politic, local, dar și central, sunt unii, este drept că nu mulți, care nu simt că este absolut necesar să facă o nouă politică, să se înconjoare de valori profesionale, manageriale și ei înșiși, să-și aducă schimbări în mintea lor și să nu uite, că grija pentru cetățeanul român se realizează începând cu sufletul. Politicianul este în slujba celui care l-a votat și, în același timp, în slujba celui care nu l-a votat. Redescoperă-ți noi resurse mentale și lasă în libertate sufletul, prin iubire, bunătate și compasiune. FII!
    Tu politicianule, indiferent de pe ce traseu politic vii, este absolut necesar să FII! Adică, fă-ți meseria cu profesionalism și nu uita, că doar cu sufletul vei rămâne cu picioarele pe pământ.
    Eu te-am salutat cu respect. Nu uita că sunt lângă tine. Acum văd, simt și pricep mai bine, cu mult mai bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*