Polițiștii din Sebeș au reținut un tânăr care e cercetat pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe, violență în familie, distrugere și violare de domiciliu

La data de 22 februarie 2021, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la începutul lunii ianuarie 2021 și-ar fi lovit concubina, iar la data de 04 februarie, i-ar fi agresat pe membrii familiei acesteia, după ce ar fi intrat în locuința lor, fără drept și ar fi spart unul dintre geamurile  imobilului.

La data de 21 februarie 2021, bărbatul ar fi agresat din nou un membru al familiei concubinei, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu.

În cursul zilei de azi, 23 februarie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Despre Redacția ProAlba 35912 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*