Poliţiştii din Sebeş au intervenit la un accident rutier soldat cu victime omeneşti

La data de 3 ianuarie 2019, în jurul orei 16.40, poliţiştii din Sebeş au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Dorin Pavel din municipiu, soldat victime omeneşti.  Un bărbat de 45 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar în dreptul imobilului cu numărul 154 a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens după care autoturismul s-a răsturnat pe pista pentru biciclete.  În urma accidentului conducătorul auto şi un bărbat de 45 de ani, din Petreşti, au suferit leziuni corporale uşoare, fără să rămână internaţi în spital. Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Stimaţi conducători auto, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere.

Pentru a evita implicarea în accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă să adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum, iar atunci când carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheată sau polei circulaţi cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara acestora.

 

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*