Politistii din Alba si-au incheiat cu succes misiunea pe Muntele Gaina

În perioada 21-22 iulie 2012, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete” de pe Muntele Găina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din peste 98 de poliţişti, de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor. Efortul depus de poliţişti pe perioada misiunii, când au fost în permanenţă pregătiţi pentru a acţiona în caz de nevoie, a meritat din plin, ca dovadă că, pe parcursul manifestărilor, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni cu violenţă şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

La buna desfăşurare a manifestărilor au contribuit şi cetăţenii prin comportamentul corespunzător de care au dat dovadă. Aceştia au respectat, în general recomandările adresate de poliţişti şi au înţeles că este importantă adoptarea unei atitudini civice şi respectarea normelor de convieţuire socială. Pe parcursul celor două zile, poliţiştii au constatat o infracţiune pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 Au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.270 lei, din care 9 la Legea 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor comerciale ilicite şi 9 pentru abateri de la regimul circulaţiei rutiere şi au fost confiscate bunuri în valoare de 640 de lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere. Prezenţa activă a poliţiştilor rutieri la orele de vârf şi pe principalele artere de circulaţie, a avut ca rezultat neînregistrarea de accidente rutiere cu victime. Pentru a reduce riscul unui ambuteiaj, care ar fi blocat accesul autovehiculelor, au fost fixate mai multe posturi de control al traficului rutier pe traseele de urcare şi coborâre de pe munte.  Poliţiştii au dirijat traficul rutier şi au îndrumat conducătorii auto pentru a ajunge în siguranţă la locul de destinaţie, oferind ajutor tuturor celor care au avut nevoie.

seo раскруткаскачать программу для подбора паролей вконтакте

Despre Redacția ProAlba 30700 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*