Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr care a profitat de faptul că o femeie nu și-a asigurat ușa locuinței și a furat suma de 400 de lei

La data de 05 noiembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, l-au identificat de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință sesizat poliției la data de 10 octombrie 2019.

Se pare că tânărul ar fi profitat de faptul că o femeie din Alba Iulia nu și-a asigurat ușa de acces în locuință, iar în după amiaza zilei de 10 octombrie 2019, ar fi pătruns în bucătăria casei și ar fi sustras suma de 400 de lei, care era lăsată într-un corp al mobilei.

Față de tânăr, care nu este la prima faptă de acest fel, a fost luată măsura reținerii, pentru furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului și pentru recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţe, polițiștii vă recomandă:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!

    

 

Despre Redacția ProAlba 35909 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*