Politicienii din Alba au impartit astazi mii de martisoare

Reprezentantii USL au luat inca de dimineata orasul la pas si au impartit cateva mii de martisoare. Din randul liberalilor au facut parte, printre altii, Calin Potor, Florin Roman, Gabriel Plesa ori Simone Albani in timp ce social democratii i-au avut in frunte pe Ovidiu Jidveian, Bogdan Medrea si Radu Coclici.

Primarul Mircea Hava si viceprimarul Paul Voicu au „condus” un grup de reprezentanti ai PD-L care au impartit martisoare in mai multe zone din municipiu. Edilul si colegii sai le-au urat doamnelor si domnisoarelor viata lunga si o zi de 1 martie cat mai frumoasa.

Organizatia locala a PP DD Baia de Aries, si-a indreptat primele ganduri, odata cu venirea primaverii si de „ziua martisorului”, catre persoanele ocrotite in Caminul de Batrani din localitate. Un martisor, o floare si multe dulciuri, au fost oferite din partea membrilor organizatiei conduse de Ioan Plesa , pentru ca primavara sa inceapa si in acest loc cu un zambet, alaturi de adevarul : ca nu sunt uitati si singuri. Presedintele filialei judetene a PP-DD, Ion Marincas, a tinut si el sa le ureze tuturor femeilor din Alba „o primavara plina de viata si o viata cu multe primaveri”

topodнайти телефон по номеру

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*