Poliția a confiscat încălțăminte în valoare de peste 22.000 de lei. Controalele au avut loc la Blaj și Sebeș

La data de 31 iulie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat verificări la o societate comercială din Blaj și la punctul de lucru al acesteia, din municipiul Sebeș. Polițiștii au identificat 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, susceptibile a fi contrafăcute, care au fost indisponibilizate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.

În plus, în urma verificărilor făcute la Blaj, polițiștii au identificat suma de 228 lei pentru care nu a fost emise documente justificative de aparatul de marcat fiscal electronic.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea sumei de 228  de lei.

La activitățile de control desfășurate la Blaj, au luat parte și polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj.

Despre Redacția ProAlba 35911 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*