PNL Alba are un nou secretar coordonator

În urmă cu câteva zile liberalii din județul Alba și-au numit un nou secretar coordonator, în persoana tânărului Marius Filimon. Funcția a fost deținută până de curând de Dan Simedru care fost numit în funcția de prefect de către premierul Victor Ponta.

Liberalul Marius Filimon este absolvent al Liceului Militar Mihai Viteazul si posesorul a două diplome de licență, una în inginerie iar cealaltă în economie, dar și absolvent al unui masterat în managementul proiectelor. Din punct de vedere profesional, are o experiență de șase ani în domeniul fondurilor europene. De asemenea, a fost timp de trei ani Directorul Cancelariei Prefectului.

Este membru al Partidului Național Liberal din anul 2003, deținând funcția de președinte al tinerilor liberali din Alba Iulia timp de două mandate, cea de secretar regional adjunct pentru Regiunea Centru și de cea de membru în Biroul Politic Județean al PNL Alba. Marius Filimon a condus mai multe campanii electorale județene din postura de director de campanie.

“Funcția de secretar coordonator este una care mă onorează, dar și care mă obligă la mai mult, în special față de colegii mei liberali. De fapt, chiar și statutul de simplu membru a unui partid cu o istorie de 137 de ani este o mândrie deosebită”, a declarat Marius Filimon pentru ProAlba.

продвижениеанонимайзер для одноклассников бесплатный без регистрации

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*