Planul PSD pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Sebeș, prezentat Ministerului Transporturilor. Comunicat de presă

Planul PSD pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere din Sebeș a fost prezentat și înaintat Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, în cadrul unei întâlniri cu secretarul de stat Bogdan Mândrescu.

Planul PSD pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Sebeș a fost elaborat împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu, subprefectul Corneliu Mureșan și echipa PSD Sebeș.

În cadrul discuțiilor purtate cu secretarul de stat Bogdan Mândrescu am adus în atenție nu doar necesitatea modernizării drumurilor existente, ci și importanța construirii unei centuri ocolitoare care să răspundă necesităților de mobilitate și să contribuie la dezvoltarea economică a orașului.

De asemenea, am identificat sursele de finanțare disponibile pentru modernizarea, asfaltarea drumurilor și construirea de noi rute de acces, care reprezintă pilonii pe care se va clădi progresul și prosperitatea localității noastre.

Guvernul condus de premierul social-democrat Marcel Ciolacu a finanțat multiple proiecte de infrastructură pentru municipiul Sebeș, contribuind decisiv dezvoltarea municipiului nostru.

Consilier local Radu Cristian,

Candidat la primaria municipiului Sebeș

Despre Redacția ProAlba 37528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*