Peste 750 de copii defavorizați din Alba au primit cadouri de Crăciun

Crucea Roșie Română Filiala Alba împreună cu Star Assembly și Star Transmission au oferit în această perioadă peste 750 de cadouri unor copii din familii defavorizate din întreg județul. Campania, denumită „Zâmbete de Crăciun”, este sprijinită financiar de companiile Star Assembly şi Star Transmission.

Crucea Roșie Filiala Alba a identificat cu ajutorul administrațiilor locale și reprezentanților unităților de învățământ peste 750 de copii din familii vulnerabile sau cu probleme financiare, din zeci de localități din județul Alba (municipii, orașe sau comune).

Fiecărui copil i-a fost pregătit un cadou consistent cu dulciuri, jucării și diferite articole de îmbrăcăminte (căciuli, șosete de iarnă și mănuși).

„Orice copil are dreptul la un cadou de Crăciun, care să îi aducă pe față un zâmbet, indiferent cât de dificilă este situația prin care trece familia sa. În România, potrivit statisticilor, peste un sfert dintre copii trăiesc în sărăcie și mulți dintre ei poate nu vor primi niciun cadou de Crăciun. Cu partenerii noștri am încercat să identificăm cât mai mulți dintre copiii aflați în situații vulnerabile și să le oferim un cadou. Le mulțumim partenerilor noștri de la Star Assembly și Star Transmission pentru că împreună am reușit să generăm sute de zâmbete și să îl ajutăm pe Moș Crăciun să ajungă în cele mai izolate zone din județ. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat activ în campanie pregătind și distribuind cadourile, astfel încât copiii să le aibă înainte de Crăciun ”, a spus Adrian Dușa, directorul Crucii Roșii Române Filiala Alba.

Cadourile au fost distribuite personal copiilor de către „voluntarii lui Moș Crăciun”, respectiv de către angajați ai celor două companii partenere: Star Assembly și Star Transmission, împreună cu reprezentanți ai Crucii Roșii. Echipele au ajuns și de această dată în cele mai izolate sate și cătune din județul Alba, dar și în cartiere mărginașe din zonele urbane.

În total, în campania „Zâmbete de Crăciun” au fost implicați aproximativ 70 de voluntari, care au ajutat la pregătirea și la distribuirea cadourilor de Crăciun.

 

Despre Redacția ProAlba 36825 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*