Peste 250 de șoferi care au depășit viteza legală au fost sancționați de polițiștii din Alba. Nu mai puți de 11 radare au fost amplasate pe șosele

????????????????????????????????????

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea siguranţei rutiere, au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute. Peste 250 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză.

 În perioada 24-26 februarie 2017, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi de poliţiştii secţiilor de poliţie rurală.

????????????????????????????????????

În cadrul acestei acţiuni au fost folosite 11 aparate radar, care, pe unele segmente de drum, identificate cu risc de producere al accidentelor, au fost amplasate în sistem „cascadă”.

Poliţiştii au depistat 267 de conducători auto ce au depăşit limita maximă de viteză şi 59 care au încălcat alte norme privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată au reţinut 8 permise de conducere, din care unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră.

 

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 84.970 lei.

 

 

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*