Peste 100 de percheziții în Alba și Mureș pentru probarea unor infracțiuni de corupție la regimul silvic. Acuzații la adresa unor polițiști și lucrători silvici

perchezitiiCa urmare a activităților de procedură penală desfășurate de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, într-un dosar penal privind fapte de corupție în legătură directă cu infracțiuni la regimul silvic și evaziune fiscală săvârșite de funcționari ai Ocolului Silvic Sovata și agenți de poliție din cadrul a două inspectorate județene de poliție, sunt în desfășurare, joi, un număr de 103 percheziții pe raza județelor Mureș și Alba.

La activități participă ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din 16 servicii județene anticorupție, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureș și Gărzii Forestiere Cluj.

În cauză s-a beneficiat de sprijin de specialitate din partea D.G.A. – Structura Centrală (Serviciul Tehnic, Serviciul Anchete și Centrul Operațional Cluj), precum și de suportul tehnic al IGPR – DOS.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*