Permise reținute, zeci de testări și amenzi de peste 37.000 de lei. Rezultatele celei mai recente acțiuni a IPJ și IJJ Alba

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 515 verificări de persoane și 332 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 225 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 37.195 lei.

Au fost efectuate 84 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 9 permise de conducere unor conducători auto care au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și au fost constatate 10 infracțiuni.

 

Despre Redacția ProAlba 38401 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*