Percheziții în cazul unor furturi din locuințe aflate în Alba, Caraș-Severin și Buzău

Polițiștii Secției 1 Poliției Rurală Galda de Jos au organizat, vineri 11 noiembrie, o acțiune care a avut ca scop creșterea gradului de siguranță publică, pe raza localităților rurale arondate și combaterea infracțiunilor, în special cele contra patrimoniului.Au fost verificate 39 de autovehicule și au fost legitimate 54 de persoane. Au fost efectuate 4 percheziții și au fost identificate 5 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

De exemplu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au fost efectuate 4 percheziții în municipiul Petroșani și în orașul Petrila, în vederea documentării activității infracționale a 3 bărbați, care sunt bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din locuințe.

Doi dintre aceștia sunt cercetați în stare de arest preventiv, după ce, în luna octombrie 2022, au fost prinși de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos imediat după ce au sustras, din locuința unei vârstnice din localitatea Dealul Geoagiului, o sumă de bani. Cel de-al treilea se sustrage cercetărilor și a fost dat în urmărire.

Din cercetări a rezultat că cei 3 ar fi săvârșit peste 20 de furturi din locuințe, atât pe raza județului Alba cât și pe raza județelor Caraș-Severin și Buzău.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și ridicate telefoane mobile, scule electrice și alte bunuri în legătură cu care există suspiciunea că provin din furturi din locuințe precum și suma de 23.500 de lei.

Cercetările sunt continuate. La acțiune au participat și jandarmii.

Despre Redacția ProAlba 38064 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*