Patru polițiști de investigații criminale s-au alăturat persoanelor care au donat sânge pentru fiul femeii ucise la Partoș. Bărbatul se află în stare gravă la spital

Starea de sănătate a fiului femeii ucise la Partoș, în data de 14 iulie 2017, rămâne în continuare gravă. Rudele sale au făcut un apel prin care solicită sprijin în acest caz.

donare sange“Avem nevoie, urgent, de sânge. Acum două săptămâni eram, cu toții, ingroziti de crima oribilă din Alba Iulia. Azi, urmările ei sunt vizibile și greu de transpus în cuvinte. Unchiul meu, Călin, a supraviețuit miraculos, dar este în stare gravă la spital și are nevoie urgentă de sânge. Cei care putem dona, haideți să mergem, mâine dimineață, la ora 7.30 la centrul de recoltare din curtea Spitalului Județean Alba. Pentru ca sângele să poată fi folosit, azi este important să nu se consume alcool, grăsimi și să nu existe medicație pentru  boli cronice sau intervenții chirurgicale mai recente de 6 luni. Vă rog distribuiți mesajul. Mulțumesc”, a scris, în data de 31 iulie, pe Facebook, nepoata bărbatului aflat pe patul de spital.

În cursul zilei de miercuri, 2 august, patru polițiști de investigații criminale, din cadrul IPJ Alba, au răspuns și ei apelului adresat de familia inginerului a cărui mama a fost ucisă și au donat sânge, așa cum au făcut-o și alte prsoane care au dorit să își arate solidaritatea în acest caz.

crima partosVă reamintim faptul că, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, “la data de 14.07.2017, în jurul orelor 10,00, inculpatul LUPU MĂDĂLIN-MIKI, aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, a pătruns fără drept în curtea și în casa locuinței victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani și a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuință situată în municipiul Alba – Iulia, județul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O.Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.”

 

 

Despre Redacția ProAlba 32750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*