Patru familii cu probleme financiare, ajutate în urma unei campanii a Tribunalului Alba

În preajma zilei de 1 iunie, pentru a aduce un strop de bucurie unor familii cu copii care trăiesc în condiții grele, Tribunalul Alba a demarat o acțiune de ajutorare din donațiile făcute de personalul Tribunalului Alba și al judecătoriilor arondate. Au fost achiziționate diverse produse pentru 4 familii din județul Alba, în funcție de necesitățile constatate, dar încercând a se ține cont și de dorințele membrilor familiilor.

Pentru cei 10 copii din aceste familii, cu vârste între 3 si 17 ani, Ziua Copilului a venit cu rechizite și ghiozdane, obiecte de îmbrăcăminte și jucării, dulciuri,  mobilier nou (dulapuri, paturi, saltele, lejerie de pat) și instant pentru apa caldă. 

Sensibilizați de condițiile de trai ale acestor copii, unii colegi au donat diverse obiecte de îmbrăcăminte, produse alimentare și de igiena, un televizor sau au plătit facturile restante. Totodată, pe lângă resursele financiare alocate acestui demers, parte din colegii noştrii s-au implicat în diverse activităţi cu ocazia deplasărilor la aceste familii.

Încurajați de modul în care a răspuns acestei acțiuni colectivul instanțelor, demersurile noastre de a ajuta aceste familii, dar și altele, vor continua în funcție de resursele de care vom dispune.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*