Paraclisul Maicii Domnului a reunit în rugăciune 250 de credincioși de toate vârstele, la Țăuți

Pe data de 18 februarie 2024, în Duminica a XVII-a după Rusalii, a fost organizat un moment de rugăciune și comuniune cu totul deosebit, dedicat Maicii Domnului. Evenimentul s-a desfășurat la orele serii, la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Tăuți. Slujba a reunit prezența a peste 250 de tineri și credincioși de toate vârstele din cele șase parohii ale comunei Meteș.

Seara de rugăciune a debutat cu slujba Paraclisului Maicii Domnului, la lumina lumânării, într-un sobor de șapte preoți, condus de părintele Teofil Grigore Slevaș, protopop al Alba Iuliei. În cadrul slujbei, părintele paroh Mihai Ursu a rostit un cuvânt de învățătură. Răspunsurile la strană au fost oferite de voluntarii Asociației Emanoil, alături de familiile și prietenii lor.

La finalul momentului de rugăciune, toți cei prezenți au luat parte la o agapă bogată, reprezentând rodul conlucrării credincioșilor din comună. Această seară a fost posibilă datorită frumoasei colaborări dintre parohiile din comuna Meteș, Primăria Meteș și Școala Gimnazială Meteș, care lucrează la „unison” pentru bunăstarea și mântuirea credincioșilor.

Pr. Teofil Mihail Slevaș

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*