(P) Ceasurile de mână bărbătești: 6 motive de ce trebuie să le poarte fiecare bărbat

Nici un accesoriu bărbătesc nu îmbină atât de bine stilul și utilitatea, precum o face un ceas de mână. Acesta este un accesoriu care inspiră devotament și seriozitate. Deși trăim în epoca în care un bărbat poate verifica ora apăsând pe ecranul smartphone-ului, popularitatea ceasului de mână încă persistă. Fiecare bărbat are motivele sale, pentru a avea un ceas la mână.

Iată cinci motive de ce fiecare bărbat trebuie să poarte un ceas de mână:

 

  • Ceasurile de mână sunt funcționale și convenabile

 

Chiar dacă există un ceas încorporat în fiecare telefon, aceasta ar însemna să fie scos de fiecare dată din buzunar sau din geantă pentru a verifica ora. În schimb, cu un un ceas de mână necesită doar o privire asupra brațului pentru a afla ora, iar ambele mâini rămân libere. De asemenea, ceasul tradițional funcționează liber inclusiv atunci când telefonul rămâne fără baterie. 

 

  • Scot în evidență stilul bărbatului

 

Atunci când este asortat corect, un ceas de mână va contura stilul fiecărui bărbat și va scoate în evidență aspectul său solid. Fiind un detaliu subtil, este apreciat de oamenii care îl observă. Frumusețea unui ceas pentru bărbați de la B&B Shop se datorează varietății de modele, care pot fi accesorizate fiecărei ținute, indiferent de ocazie.

 

  • Ceasurile de mână completează statutul unui bărbat

 

Deși scopul inițial a fost cronometrarea timpului, în prezent, ceasurile de la încheietura mâinii unui bărbat reprezintă totuși un indiciu despre personalitatea și statutul bărbatului. Calitatea și valoarea acestui accesoriu evidențiază un statut social înalt, precum și un venit stabil, care îi permite posesorului să-și achiziționeze un ceas de lux.

 

  • Un ceas clasic de mână va arăta bine și stilat mult timp

Potrivit stiliștilor, un ceas de mână calitativ și bine conceput va servi multe decenii și va rămâne actual, indiferent de trenduri. Chiar dacă acestea au un cost ridicat, investiția va fi una de durată, astfel încât acest accesoriu va putea fi transmis viitoarei generații. Aceasta ar putea deveni o tradiție de familie, când fiul moștenește ceasul tatălui și îl va transmite copiilor săi. 

 

  • Poate influența atitudinea față de timp

 

Fiind un simbol al timpului, ceasurile purtate regulat la încheietura mâinii sunt o reamintire că timpul este limitat. Acest accesoriu poate schimba percepția posesorului despre timp, întrucât va fi mai atent cum își petrece acele 24 de ore.

 

  • Purtarea unui ceas poate preveni sustragerea atenției cu alte notificări

 

De multe ori utilizatorii deschid telefonul pentru a verifica ora și ajung să vadă notificările de pe rețelele sociale și uită complet de scopul de a verifica timpul. În plus, la o ședință sau întâlnire de business, scoaterea telefonului ar fi un semn de plictiseală, iar verificarea ceasului într-un mod subtil ar fi o opțiune mai reușită care ar trece neobservată.

În concluzie, un ceas clasic și calitativ este un semn al statutului social pe care l-a obținut bărbatul, al unui venit stabil, precum și evidențiază stilul acestuia. Ceasurile de mână vor rămâne un trend atemporal, având în vedere că pot fi transmise prin moștenire și reda o încărcătură emoțională de familie.

Sursa foto: Pexels.com

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*