Organizația de Femei a ACL Alba, reprezentată de o delegație numeroasă la Școala Politică a Femeilor ACL de la Pitești

femei acl 7Organizația de Femei a Alianței Creștin-Liberale Alba a fost reprezentata de o delegatie numeroasa la Școala Politică a Femeilor ACL desfasurata la Pitești, sambata 20 septembrie.

In prezența a mai mult de 1000 de doamne din Organizația de Femei a ACL,lucrările Școlii Politice au fost deschise de catre Lucia Varga si  Cristina Trăilă co-președinte  ale Organizației de femei ACL. De asemeanea, au adresat mesaje in deschiderea scolii politice Cătălin Predoiu, Daniel Seiberling  – director Fundația Hanns Seidel, Mihai Răzvan Ungureanu, Raluca Turcan , Cristina Pocora, Roberta Anastase, Andreea Paul, Iustina Turnea si Ludovic Orban, Marian Petrache.

Vasile Blaga, co-președinte ACL, a afirmat, în cadrul discursului său: Avem cel mai bun candidat și îl sprijinim necondiționat. Avem un președinte care și-a occidentalizat orașul, colectivitatea, înainte ca România să intre în Uniunea Europeană în 2007, și sunt convins că va transforma țara în România lucrului bine făcut.

femei aclKlaus Iohannis, candidat al Alianței Creștin Liberale la președinția României a declarat la Școala politică a femeilor ACL: Prețuiesc, dragele mele colege, devotamentul și entuziasmul vostru. Știu că voi sunteți sufletul unei campanii electorale. Poate nu întotdeauna se vede din afară, poate nu toți vă cunosc, dar eu știu câtă muncă și efort depuneți. Fără voi nu se poate. Mă bazez și în această competiție electorală pe voi. După cum știți, astăzi intrăm în linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale. Sprijinul pe care cetățenii ni l-au arătat în această perioadă de precampanie mă îndreptățește să cred că suntem pe drumul cel bun. România a intrat pe drumul schimbării. Întrebarea acestor alegeri este: continuăm cu scandalul permanent, cu cearta, cu diversiunile, în timp ce românii o duc din ce în ce mai greu sau dorim altceva? O politică bazată pe seriozitate, respect și mai ales pe rezultate concrete. Asta le propun eu românilor.”

Partea a doua a Școlii Politice a cuprins paneluri de discuții pe teme de educație, sănătate, politici sociale și economie, susținute de doamne cu experiență profesională în aceste domenii de activitate.

ACL Alba a fost prezenta, intre vorbitori la doua dintre sectiuni, politici publice in educatie si politici publice in domeniul social,  prin discursurile sustinute, de catre doamnele Oana Badea, Elena Ignat si Rodica Andronescu.

La finalul  intalnirii copresedintele Organizației de Femei a Alianței Creștin-Liberale ,Lucia Varga si Cristina Traila au transmis un mesaj mobilizator pentru doamnele prezente , iar concluzia a fost una singura – femeile de dreapta sustin si voteaza KLAUS IOHANNIS PRESEDINTE.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*