Opriți genocidul economic din orașul nostru ! Scrisoare deschisă semnată de mai mulți reprezentanți ai HoReCa din Alba Iulia

Scrisoare deschisă, adresată tuturor decidenților  care  administrează, gestionează și au responsabilități pentru orașul nostru Alba Iulia

Dragi decidenți, atat de nivel local cat si județean, Opriți genocidul economic din orașul nostru !

O Alba Iulie care era considerată și cu care vă mandreati ca fiind „ cealaltă capitală „  a ajuns incubatorul covidulul țării , ca  municipiu reședință de județ.

Nici o altă entitate urbană nu a mai avut asemenea tratament discriminator ca Alba Iulia.

Incercăm să găsim explicații medicale și logice , nu intrăm in domeniul politicii  considerand inuman să implicați politica in această luptă economică a noastra „ pe viață și pe moarte „

E o moarte economică  ce  ne va afecta pe noi toți, mediul privat , dar vă rugam să nu ignorați faptul că veți fi direct răspunzători in fața cetățenilor rămași șomeri.

Și spunem acest lucru motivat : incă de azi 15 martie 2021, firmele incep să trimită oamenii in șomaj tehnic, probabilitatea de a fi inchise definitiv fiind de aproape 100 %.

Nici o altă localitate din județ nu este in așa fel afectată ca Alba Iulia :

  • Suntem din 03 februarie 2021 in scenariu roșu, de la o incidență  de 3.36 /1000.
  • Azi dupa, 40 zile ( parastasul economic al orașului ) incidența este de 5.38/1000.

Orice alt exemplu de localitate din judet care a intrat in scenariu roșu, a reușit să mai și iasă și să mai respire economic ! Sau a fost ajutată !

Numai la Alba Iulia NU !

Ce e de spus ?

  • Aici oamenii sunt cei mai indisciplinați referitor la măsurile de distanțare ,etc ? NU, NICI GAND !
  • Vaccinarea este pe trend crescător ? O, DA ! Și e foarte bine !
  • Ce și unde greșesc autoritațile la Alba Iulia ?
  • De ce noi respectăm ce se impune dar efecte nu se văd ?Statul greșește ?
  • De ce la SJU Alba , se testeaza toata lumea care intră in UPU , cănd metodologia spune altceva ? Doar cei simptomatici și alte categorii cf adresei trimise de INSP Romania !
  • De ce atata exces de zel la SJU, poate juridic chiar alta denumire , care este interesul si scopul ? Să nu ne spuneți că SĂNĂTATEA noastră ! Atunci la alte UPU din țară e ignoranță ? Nu , cu siguranță nu !
  • De ce anumite instituții din oraș ( ce deservesc local sau județean ) solicită săptamanal testarea personalului, in loc să asigure spații in birouri si distanțarea intre angajați ? Nouă ne solicitați așa ceva, dar dvs.nu sunteăi in stare să asigurați personalului ?Și solicitați la nesfarșit testare, testare și iar testare!

Departe de noi ,pămantenii , să avem ceva cu autoritățile , doar sunt cele puse de NOI să administreze orașul , județul etc.

Dar in scurt timp vom „livra” toți un numar nescuzabil de șomeri către „cealaltă capitală „ si vom căuta in instanța explicații la tot acest „genocid economic’” !

Nu inainte de a vă ruga respectuos pe absolut toți decidenții ( nici nu e cazul să vă enumerăm pentru că toată lumea trebuie să fie implicată in salvarea economică a orașului nostru)  de a fi corectă și legală toată abordarea legată de acest virus, inclusiv aplicarea metodologiei de testare ! Bazandu-ne pe corectitudinea si bunele dvs.intenții pentru Alba Iulia si cetățenii ei,

Un grup de reprezentanti ai HoReCa din Alba Iulia

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30748 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*