Ocna Mureș| Șofer de 22 de ani, pozitiv la testul pentru substanțe interzise. În clipa în care a fost oprit conducea o mașină neînmatriculată

La data de 21 februarie 2024, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri din Ocna Mureș, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus, pe strada Poet Andrei Mureșanu, din Ocna Mureș, de un tânăr de 22 de ani, din Ocna Mureș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânăr nu este înmatriculat în circulație. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Despre Redacția ProAlba 37528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*