Oameni din PLUS- Sorin Magda, coordonatorul Comunității Locale PLUS Alba Iulia Centru

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David – CV, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un coordonator județean, Alexandra Burz – CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide prin câteva aspecte fundamentale: conform statutului partidului se interzice categoric cumularea unor funcții publice de conducere cu cele de conducere din cadrul partidului. O altă particularitate se referă la modul său de organizare în comunități locale; acestea delimitează geografic mai multe cartiere, sate sau comune şi se constituie din punct de vedere social la un număr de oameni cuprins între 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare avem garanția că în PLUS puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Sorin Magda a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Alba Iulia Centru.

Sorin Magda are 42 de ani și un background solid în domeniul arhitecturii. Sorin Magda își dorește să aducă un PLUS comunității din care face parte și de asemenea, își dorește să „deseneze” pentru generațiile viitoare o perspectivă  construită pe principii solide.

            ,, La baza deciziei mele de a mă înscrie în PLUS au stat trei motive simple: am întrezărit o gură de aer curat și  proaspăt în politică, PLUS înseamnă meritocrație înainte de toate și PLUS construiește transparent și argumentat. Cred cu tărie că în PLUS este cea mai mare concentrație de oameni creativi și avem toate premisele ca împreună să  schimbăm lucrurile”, a declarat Sorin Magda, coordonatorul Comunității Locale PLUS Alba Iulia Centru.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*