Oameni din PLUS: Doru Fărcaş, coordonator Comunitatea PLUS Sebeş-Centru

PLUS (Partidul Libertate, Unitate, Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz.

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic, cartiere, sate sau comune, iar social, grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată. Comunitățile Locale PLUS sunt celula de bază a partidului și sunt în proces de constituire în întreaga țară. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității ,,Lucian Blaga” din Sibiu. Doru Fărcaş a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală PLUS Sebeș-Centru..

Doru Fărcaş (CV) este un consilier juridic care simte că poate și trebuie să ofere mai mult comunității si societății, are 49 de ani, este căsătorit și are doi copii.  Doru Fărcaș are o experiență de peste 16 ani în domeniul privat – consultant juridic.

            “Am decis să mă alătur echipei PLUS deoarece m-am săturat să văd cum România este furată, vândută, compromisă, mințită și ținută la coada Uniunii Europene. Îmi doresc o Românie prosperă, modernă și democratică, o Românie europeană de care să fiu mândru. În acest scop, doresc să promovez câteva concepte, care ar trebui să definească comunitățile noastre și modul de lucru de acum înainte, respectiv, o nouă viziune, o misiune clară și un set solid de valori, care vor fi piatră de temelie a culturii organizaționale, care ilustrează ceea ce suntem, ceea ce credem. În opinia mea, ceea ce face ca un partid să fie de succes este cultura sa. Trebuie să promovăm meritocrația, să încurajăm talentul, să sprijinim gândirea și mai presus de orice să prețuim atât membrii, cât și comunitatea în care trăim.”, spune Doru Fărcaș

Alături de Doru Fărcaş, în Biroul de conducere al Comunității locale PLUS Sebeş-Centru, au fost aleși: Carmen Bihoi, Ştefan Clim(CV), Cosmin Lebu(CV) și Adrian Vasiu.

Colegii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS Alba, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. Și indiferent dacă  vrei să devii membru PLUS sau parte din Platforma România 100, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor 16, în fiecare zi de joi, de la ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*