O tânără din Alba Iulia a salvat de la eutanasiere 15 căței comunitari. Alți 12 așteaptă să fie adoptați și salvați de la moarte

adapost-caini-1

Tânăra din Alba Iulia a reuşit să ia legătura cu mai multe persoane din  Germania  care şi-au dat acordul să  îi adopte pe cei 15 căţei comunitari din municipiul nostru. Gestul ei merită toată admiraţia. Din păcate, alţi 12 căţei riscă să fie eutanasiaţi dacă nu îşi găsesc rapid un stăpân.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, „Serviciul Administrarea Activităților Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia anunță că în urma realizării activităților recente de gestionare a câinilor comunitari s-a identificat un număr de 27 de exemplare canine aflate în proximitatea perioadei menționate de lege și care permite eutanasierea în viitorul apropiat.
În urma unei cereri de adopție formulată către Primăria Alba Iulia se dorește preluarea unui numar de 15 căței dintre cei 27 și transportarea acestora în Germania, spre adoptie. Drept urmare, cei 15 căței aleși vor fi sterilizați, microcipați, vaccinați antirabic și deparazitați în scopul trimiterii lor în Germania.Cheltuielile de transport, pașapoartele și vaccinurile polivalente aferente vor fi suportate de persoana care îi adoptă. Un exemplu demn de urmat și de alți iubitori de animale. Pentru informații legate de câinii fără stăpân, detalii despre condițiile de adopție și alte informații folositoare în acest sens, nu ezitați să consultați site-ul oficial al primariei Alba Iulia www.apulum.ro sau să vă adresați angajaților din Serviciul Administrarea Activităților Domeniului Public, din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia.”

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*