Fetița din Alba Iulia, dată dispărută de acasă, a fost găsită

Minora a fost identificată pe raza municipiului Alba Iulia. Din primele date, rezultă că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, nu ar fi fost victima vreunei infractiuni, a anunțat, vineri după-masa, Biroul de presă al IPJ Alba.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

 La data de 21 septembrie 2023, în jurul orei 21,27, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că SPIRIDON ELENA BRIGITTE, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în seara zilei de 21 septembrie, în jurul orei 19,30, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă.

Minora are următoarele semnalmente:

  • 155-160 cm înălțime;
  • Constituție atletică;
  • Ochi căprui;
  • Păr lung, șaten;
  • Fața ovală;

La momentul dispaiției, purta hanorac de culoare neagră, pantaloni de blugi de culoare închisă, pantofi sport de culoare albă și avea asupra sa un rucsac de culoare roz.

Minora a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită.

Căutările sunt continuate.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35931 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*