O femeie a fost omorâtă de o haită de câini. Victima alerga lângă Lacul Morii din Bucureşti

Femeia se numea Ana Oros Daraban și a fost ucisă, sâmbătă dimineaţă, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Conform unor surse judiciare, Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă, în această dimineaţă, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti.ate de antena3.ro, victima ar mai fi fost atacată de câini, tot în acea zonă, în aprilie 2022.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

„Femeia a fost găsită de polițiști pe câmp, la 270 de metri distanță de cea mai apropiată locuință și la 300 de metri distanță de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii- zona neamenajată, aflată la granița cu Comuna Chiajna. Terenul a aparțiut CAP, iar împroprietăririle au fost făcute de autoritățile din Chiajna. În prezent, se află în posesia a trei persoane. Primăriile de sector nu au atribuții pe partea de ecarisaj, singura instituție abilitată să monitorizeze și să strângă câinii maidanezi de pe raza administrativ-teritorială a Bucureștiului este Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), aflată în subordinea Primăriei Generale. Chiar și așa, Poliția Locală a Sectorului 6 sprijină ASPA. Au acțiuni săptămânale împreună. Mai mult, anul trecut echipele au fost însoțite de polițiștii locali în zona Gilulești Sârbi, în cadrul campaniei de conștientizare a sterilizării animalelor. Important! Poliția Locală Sector 6 nu a primit sesizări privind existența câinilor fără stăpân în zona unde s-a petrecut tragedia. Însă, aproape zilnic polițiștii locali solicită intervenția celor de la ASPA pentru a captura câinii făre stăpân din alte zone, în special cele aflate la granița cu comunele limitrofe. Anul trecut, au fost trimise 53 de notificări, iar de la începutul lui 2023 alte 36”, se arată într-o precizare a Primăriei Sectorului 6.

Potrivit antena3.ro, Ana Oros Daraban era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

Foto/antena3.ro

Despre Redacția ProAlba 38063 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*