Un cuplu din Zlatna, pregătit să cazeze ucrainieni care se refugiază cu animale de companie. „Avem pregatite adăposturi pentru câini și pisici”

Alexandru și Oana trăiesc în Zlatna, sunt părinții a doi copii și își oferă sprijinul pentru a oferi cazare celor se refugiază din Ucraina, alături de animale de companie.

Punem la dispozitie un numar de doua tarcuri acoperite pentru cateii din Ucraina. Un tarc este de 16m² iar celalalt este de 10m², cel din urma are posibilitatea de a fi incalzit cu lampi UV. De asemenea cainii pot sta si in casa daca sunt prieteni cu pisicile. Oferim hrana si consultatii medicale veterinare daca este cazul. La fel si pisicile sunt binevenite sa stea la noi intr-o casa iubitoare de animale frumoase. In casa mai dispunem de o camera cu pat dublu si doua paturi suprapuse pentru o familie cu copii.”, au transmis cei doi tineri.

Cei interesați, pot lua legătura cu Alexandru AICI iar cu Oana AICI. (conturile lor de Facebook)

Alexandru Achim reprezintă Clubul Clubul Sportiv „Snow Wolves Trascău Zlatna” și participă la concursuri naționale și internaționale de atelaje trase de câini.

Despre Redacția ProAlba 38064 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*