O chelneriță hoață dintr-un restaurant din Alba Iulia a furat și amanetat telefonul mobil al unei cliente

telefonPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba au identificat-o pe angajata unui restaurant din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil de la o clientă a localului. Telefonul, pe care ulterior l-a amanetat, a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitei.

În fapt, la data de 28 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi de către o tânără din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se afla într-un restaurant din Alba Iulia, i-a fost sustras telefonul mobil. Valoarea acestuia a fost estimată de păgubită la 1.800 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 2 septembrie a.c., s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului. Este vorba de o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Meteş, judeţul Alba, chelneriţă în localul la care s-a comis furtul. Se pare că tânăra a profitat de neatenţia păgubitei şi a sustras telefonul lăsat pe o masă din restaurat, iar ulterior l-a amanetat. În cadrul activităţilor de cercetare, poliţiştii au recuperat bunul sustras, iar acesta a fost restituit păgubitei. Faţă de minoră, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Despre Redacția ProAlba 31306 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*