Nu ratati intre 11 si 13 mai Sărbătoarea Muzicii 2012 – Alba Iulia Capitala Muzicii Bune

Evenimentul va avea loc in Piața Cetății, între str. Mihai Viteazul și str. Nicolae Iorga, in fata cladirii UNiversitatii 1 Decembrie 1918. Programul manifestarilor este urmatorul:

Vineri, 11 Mai 2012
21.00 – Concert Angela Similea și Ovidiu Komornyik

Sâmbătă, 12 Mai 2012
19.00 – Concert A Capella cu Cantabile The London Quartet (UK), Die Medlz (DE), Jukebox Trio (RU), Vocal Tempo (Cuba)
22.00 – Concert Nouvelle Vague

Duminică, 13 Mai 2012
11.00 – Hansel și Gretel – operetă pentru copii
21.30 – Carmina Burana cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu și Corul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj Napoca

‘’ In Sarbatoarea Muzicii am dezvoltat un concept inedit. Am incercat sa alaturam si in egala masura sa opunem cat mai multe genuri muzicale. Pentru multi intalnirea cu Angela Similea si Ovidiu Komornyik reprezinta un exercitiu de incantare si aducere aminte. Nu mai putin vibranta va fi si seara de duminica, cand vom avea la Alba Iulia, 120 de muzicieni din doua institutii de cultura prestigioase: Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat Sibiu si Corul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj Napoca. Copiii vor putea canta alaturi de Hansel si Gretel duminica dimineata, intr-un spectacol de opera pentru copii, pus in scena de membri ai Filarmonicii de Stat din Timisoara. Despre Nouvelle Vague cu siguranta tinerii stiu mai multe decat as putea spune eu, iar seara de sambata speram sa reprezinte cu adevarat un moment unic pentru ei si nu numai. Tema principala din acest an este genul muzical A Capella, reprezentat de patru dintre cele mai faimoase grupuri muzicale din lume. Asadar, avem toate ingredientele pentru un week-end muzical de exceptie, in care Alba Iulia devine Capitala Muzicii Bune’’, a declarat Mircea Hava, primarul din Alba Iulia.

комплексное продвижение сайтоввзлом wi fi онлайн бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38046 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*