A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei COMPACT

Unul dintre membrii fondatori ai formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu, a murit, vineri, la vârsta de 67 de ani. „Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeaşi cameră, am cântat mii de spectacole împreună… acum simt un gol în suflet, dar sunt liniştit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten LELUŢ VASILESCU, drum bun!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a „Compact B”.

De asemenea, Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, oraș al cărui cetăţean de onoare a fost Leluț Vasilescu, a transmis un mesaj de condoleanţe: „Am aflat cu profundă tristeţe despre trecerea la cele veşnice a unui om extraordinar şi un muzician desăvârşit, prietenul meu, Leluţ Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluţ Vasilescu a avut o carieră de succes şi o viaţă frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generaţii întregi le-au fredonat şi de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare! Cetăţean de onoare al municipiului Câmpia Turzii, Leluţ Vasilescu a promovat, cu drag şi mândrie, oraşul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată”.

Aurel Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact, s-a născut în 22 decembrie 1955, la Câmpia Turzii, al cărui cetățean de onoare a fost declarat în 2010.

„Dumnezeu sa te odihneasca,Lelut!”, a transmis și Paul Ciuci.

Despre Redacția ProAlba 30700 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*