Municipiul Alba Iulia a primit Trofeul de Excelență în Transportul Public. Eveniment desfășurat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României

Luni, 6 noiembrie 2017, Ateneul Român a găzduit prima ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România. Desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, Klaus Iohannis, evenimentul şi-a propus premierea performanţei în 10 domenii de interes pentru administraţia locală: educație, sănătate, transport , iluminat public, sisteme de încălzire , promovarea și susținerea antreprenoriatului, amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă, promovarea turismului, digitalizare, transparență.

Municipiul Alba Iulia, reprezentat de primarul Mircea Hava, a primit Trofeul de Excelență în Transportul Public.

„Cei care vor să vadă și să simtă cum se ajunge cel mai confortabil și rapid de la punctul A la orice alt punct, nu neaparat în linie dreaptă, sunt așteptați la Alba Iulia. Avem confirmarea oficială că în Cealalta Capitala transportul public e similar cu orice alta capitală europeană. Trofeul de Excelență în Transportul Public câștigat recent la Gala Asociației Municipiilor din România se adaugă în lista lungă de alte premii, diplome și trofee care dau, până la urmă, recunoașterea eforturilor din toți acești ani, în care Alba Iulia a tăcut, a făcut și a crescut.  Felicitări colegilor care s-au ocupat de transformarea acestui domeniu, în special operatorului STP, și aplauze pentru cei care înțeleg, zi de zi, că transportul public, mai ales unul premiat, cum e al nostru, este o alternativă de viitor la multe din problemele traficului urban sufocant.”, a declarat Hava

“Am participat la prima ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România, o gală ce premiază rezultate notabile în anumite domenii din administraţia publică locală. Şi, fiindcă eu cred că administraţia publică locală trebuie să fie performantă şi aceste performanţe trebuie cunoscute, am acordat Înaltul Patronaj acestei prime Gale şi cred că este bine ca publicul să vadă cum anumite administraţii reuşesc realmente să performeze pentru comunităţile lor.” a precizat Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Căştigătorii primei ediţii a Galei AMR sunt:

Excelența în educație – Municipiul Suceava, Excelența în sănătate – Municipiul Craiova, Excelența în transport public – Municipiul Alba Iulia, Excelența în iluminat public – Municipiul Brăila, Excelența în sisteme de încălzire – Municipiul Giurgiu, Excelența în promovarea și susținerea antreprenoriatului – Municipiul Satu-Mare, Excelența în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă – Municipiul Vaslui, Excelența în promovarea turismului- Municipiul Sibiu, Excelența în digitalizare – Municipiul Cluj- Napoca, Excelența în transparență – Municipiul Roman.

“Mă bucur că am reuşit să organizăm această Gală şi că putem să prezentăm aceste aspecte pozitive, aceste proiecte care se întâmplă în administraţia publică locaă, la nivelul municipiilor. Am profitat de ocazie să prezentăm cele mai frumoase proiecte pe cele zece domenii analizate. Cred că trebuie să fie un stimulent pentru toată lumea şi un semnal că performanţa se poate atinge, dacă muncim, suntem suntem serioşi şi perseverenţi. ” a declarat Preşedintele AMR, domnul Robert Sorin Negoiţă.

 

 

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*