Mobilă Adela Sebeș, soluția ideală pentru amenajarea locuinței dumneavoastră. Depozit de 3000 de metri pătrați, marfă importată din Germania!

Aflat în Sebeș, pe drumul către Daia Română, pe strada Călărași, la numărul 92-94, depozitul de mobilă are o suprafață de 3000 de metri pătrați. Cei interesați pot găsi aici produse în stare foarte bună și impecabilă, importate din Germania.

Galerie foto, la finalul articolului!

Dincolo de calitate, gama variată de mobilier a plasat depozitul în preferințele locuitorilor din județul Alba dar și din restul țării.

Fie că aveți o locuință nouă, fie vreți să redecorați, aveți la dispoziție mobilier de la A la Z, respectiv:

mobilier pentru dormitor

mobilier pentru living

mobilier pentru bucătărie

mobilier pentru camera de zi

mobilier pentru hol

mobilier pentru case de vacanță

mobilier pentru terase

De asemenea, puteți alege paturi, saltele, comode, servante, pantofare, colțare bucătărie, mese și scaune, fotolii, canapele, colțare extensibile sau fixe, îmbrăcate în piele sau material textile etc.

Important! Programul depozitului este de luni până vineri, între orele 09.00 și 19.00, iar sâmbăta între orele 09.00 și 17.00. Pentru cumpărătorii din Sebeș și împrejurimi, transportul este gratuit, iar pentru cei aflați la distanțe mai mari prețul este rezonabil. Pentru orice informații, puteți suna la numărul de telefon 0742.552.505. De asemenea, puteți accesa, AICI, pagina de Facebook a depozitului.

“Activăm în acest domeniu de peste 12 ani, așa că putem spune că, pe lângă seriozitate și profesionalism, ne bazăm pe o experiență solidă și pe o legătură strânsă pe care am creat-o cu miile de clienți care ne-au trecut pragul, ”, ne transmite Adela, proprietarul depozitului de mobilă.

De menționat faptul că, pe lângă depozitul din Sebeș, proprietarii acestei afaceri mai dețin încă trei magazine, foarte căutate, în care comercializează decorațiuni, îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte de uz casnic și mic mobilier. Lista magazinelor, care funcționează sub brandul “La Lou”, este următoarea:

La Lou, Alba Iulia, strada Cloșca nr. 4, apartament 29, parter

Decorațiuni si mic mobilier.

La Lou, Sebeș, cartier Kogălniceanu, bloc 146, parter.

Decorațiuni, îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte uz casnic, mic mobilier.

Antik La Lou, magazin online

Obiecte din portelan, cristal, alamă

Paginile de Facebook ale magazinelor pot fi accesate AICI și AICI!

În vânzarea de produse second-hand, compania are peste 20 ani de activitate!

Despre Redacția ProAlba 31300 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Aveți lucruri foarte frumoase, ma număr printre nenumărați clienți pe care îi aveți dumneavoastră. Felicitări și bună vânzare în continuare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*