Mircea Diaconu revine la Alba Iulia, cu celebrul ARO galben. Veți avea posibilitatea să-l întâlniți pe 13 mai, la Hotel Cetate

mircea diaconu 14Cu ocazia împlinirii a unui an de la campania pentru Parlamentul European, Mircea Diaconu va face din nou ocolul României. Așa cum le-a promis simpatizanților și susținătorilor săi, Diaconu se va afla la bordul aceluiași autoturism ARO-10 galben, dar de data aceasta în două etape: 11-16 mai, în județe din Transilvania și Oltenia, respectiv 25-31 mai, în Muntenia, Dobrogea și Moldova. Mircea Diaconu îi invită pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum și pe toți cei care doresc să-l cunoască, să fie prezenți la întâlnirile stabilite conform programului turneului.

mircea diaconu 05Marele actor, acum europarlamentar, va ajunge la Alba Iulia pe 13 mai. Întâlnirea cu simpatizanţii săi o aibă loc la Hotel Cetate, de la ora 10:00. Participanţii vor avea posibilitatea, în timp ce vor savura o cafea, să afle informaţii despre activitatea de până acum și despre proiectele de viitor ale europarlamentarului Mircea Diaconu în forul legislativ european. Deasemenea vor asculta povești inedite de la Bruxelles și Strasbourg, vor putea afla răspunsuri la întrebări care-i preocupă şi îşi vor putea împărtăşi preocupările şi proiectele.

Citește și Foto: La volanul celebrului ARO galben, Mircea Diaconu a ajuns în Alba Iulia la întâlnirea cu susținătorii

În urmă cu exact un an de zile, Mircea Diaconu a pornit într-un tur al României, timp de 22 de zile, parcurgând 5.394 km. Acesta s-a întâlnit cu simpatizanți din 60 de orașe. Reamintim faptul că la alegerile europarlamentare din 25 mai 2015, Diaconu s-a clasat al patrulea dintre cele 15 partide și cei 8 candidați independenți înscriși în cursă, obținând 379.582 voturi, adică 6,81% din voturile valabile exprimate.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*