Minoră din Sebeș, prinsă la volanul unei mașini. Aceasta și cel care i-a încredințat autoturismul sunt cercetați de oamenii legii

La data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, polițiștii de ordine publică din Sebeș, în timp ce acționau împreună cu jandarmii pe strada Luncii din municipiu, au depistat o tânără de 17 ani, din Sebeș, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese  încredințat tinerei de către un tânăr de 24 de ani, din Sebeș, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că acesta știa că tânăra nu deține permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis respectiv încredințarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere.

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*