Mesaj de ADIO al soției tânărului ucis la Sebeș. Ai plecat în ,,luna de miere” singur, în ceruri, pe vecie.”

Moartea lui Adrian Ilie Bercuciu, tânărul de înjunghiat mortal, miercuri, la Sebeș, în apropierea unui local din oraș, a îndurerat întreaga comunitate locală. Băiatul, de loc din comuna Pianu, se căsătorise la începutul lunii, în data de 6 mai, și nimeni nu bănuia că zilele îi vor fi curmate atât de repede. Adrian a murit la scurt timp după ce a fost lovit cu un cuțit , în zona inimii, de un bărbat de 37 de ani cu care, se pare, avea niște neînțelegeri mai vechi. Duminică, soția lui Adrian a transmis un mesaj mai mult decât emoționant.  „Dumnezeu mi te-a dat și tot El mi te-a luat. Ai plecat în ,,luna de miere” singur, în ceruri, pe vecie. Așteaptă-mă, acolo ne vom întâlni din nou.Dar până atunci fi îngerul meu păzitor, așa cum erai și pe pământ…”

Valer Stancu, bărbatul de 37 de ani care i-a luat viața lui Adrian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în cursul zilei de joi, sub acuzația de omor. El își va petrece următoarea perioadă în arestul IPJ Sibiu, având în vedere că arestul IPJ Alba este în renovare.

„În fapt, s-a reținut că, la data de 16.05.2018, în jurul orelor 12,00, între victima B.A.I. și inculpatul STANCU VALER, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeș, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuțit, cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înțepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în legătură cu acest caz.

Imediat după atacul mortal, agresorul s-a făcut nevăzut dar, câteva ore mai târziu, s-a predat poliției. Împietrită de durere, soția lui Adrian a transmis un mesaj emoționant, la scut timp după aflarea veștii: ”Cu plecarea ta, am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine, soțul meu drag… ” Sute de mesaje de condoleanțe au fost și continuă să fie postate pe pagina de facebook pe care Adrian și soția lui o aveau împreună.

Vă reamintim că o cabană care, din primele informații, îi aparține lui Valer Stancu, autorul de 37 de ani al omorului de la Sebeș a ars, joi dimineața, din temelii.

„La ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”, au transmis reprezentanții ISU Alba. În paralel, poliția a deschis o anchetă în acest caz.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 38451 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*