Marius Hațegan: Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni, în lungime de 35,4 km, în grafic

Am ajuns cu partea de asfalt (binder) la km 59 și avem pregătit sa continuăm până la km 65. Porțiunea cuprinsă între km 65 și km 70 se va asfalta anul viitor, după ce vom finaliza consolidările. De la km 70 la km 71 a fost turnat stratul de legătura, urmând ca în acest an să finalizam și porțiunea cuprinsă între km 71 și km 78 (final, intersecție cu DN 74), tot cu primul strat de binder.

Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni cuprinde toate elementele de complexitate pe care le poate avea modernizarea unui drum,de la ziduri de sprijin la piloți forați, de la rigole ranforsate la FAP-uri ( fundații adâncite de parapet), lucrări de artă precum poduri (13 buc) podețe (peste 150 buc, tuburi de 1000), stabilizări de versanți, lucrări executate la altitudini de peste 1000m și alte lucrări extrem de complexe.

Este de departe cea mai complexă lucrare care s-a executat vreodată în județul Alba. Continuam să investim în infrastructura județului. Săptămâna viitoare o să revin cu încă un drum județean, în lungime de 40 km, care se va moderniza. Tuturor, drumuri bune!, a precizat Marius Hațegan, vicepreședinte al CJ Alba.

Despre Redacția ProAlba 35931 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Felicitari D-le Marius Hategan pentru aceasta realizare,dar la Dj 107 V cei 11,5 km se lucreaza foarte incet ,parca nu se avanseaza de loc.Oamenilor l-e este frica sa mai circule pe acolo sa nu-si strice masinile. Acel drum trebuia sa fie gata de atunci daca erau niste gospodari ca lumea,cei care coordoneaza.Poate ve-ti deveni primar si o sa vedeti ce rau este sa se lungeasca lucrarile asa de mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*